Hur man utfor en bra Tinder-profil pro man

Hur man utfor en bra Tinder-profil pro man

Allihopa vill ha en aning spanning i avta leva. Ifall du vill atnjuta gnistor att flyga och mota nagra vackra kvinnor kungen Tinder, tvungen du ga in i arbetet. Denna applikation inneha laddats ner mer an hundra miljoner ganger endast pa en Android-telefon, vilket innebar att du bokstavligen bara ar en fisk i ett stort hav.

Sa va kan du bega forut att din profil ska sta ut fran mangden? Hur kan du atnjuta en lamplig partner att svepa at hoger med ett leende, snarare an till vanster samtidigt du rullar ogonen?

Forsta intryck ar nyckeln

Forestall dig en Tinder-swipe-session som nar du forst gick in i en fylld bar nar du varje ledig. Dina ogon kommer att knalla i rummet, pausa i ansiktet pro att gradera om de ser attraktiva eller intressanta troligen pro att sannerligen locka din fulla uppmarksamhet. Nar du hittar nagon du gillar kommer du att titta narmare, forsoka doma dem en aning och darefter kanske till och med grubbla pa hur du ska narma dig dem.

Denna process liknar avsevart hur Tinder fungerar. En av anledningarna till att den exploderade i popularitet ar att den ej simulera anpassa dig med en sjalsfrande baserat gallande det formular du fyller i. Om du inte ar fysiskt intresserad av nagon, ifall de inte visas forut dig fran en volym ansikten, nog du ej vill involvera dem.

Detta ar sjalvklart olyckligt darfor de flesta av oss ej ar modeller. Att ha en kompatibel personlighet ar viktigt pro en langsiktig framgang i ett forhallande, men om du ej prioriterar det basta med intressanta foton kommer du inte ens ha chansen att visa upp din vinnande personlighet.

Valj din bild klokt

En bild talar kilo ord, som det gamla talesattet sager, och detta galler bevisligen i varlden med hoghastighetsdating Tinder. Den forsta bilden kungen din profil ar allting som de flesta kvinnor som ser nagonsin kommer att se, darfor att kvinnor ar avsevart mindre benagna att svepa at hoger an hanar i den tillhandahallna profilen. De flesta kvinnor kommer forst att betrakta dina ogon och le, sa prov att kora ett kort som visar bast.

Den forsta bilden gallande din profil ar hur du saljer det market. Vaderstreck dig inte har fran foton som tas professionellt, kika inte forut allvarligt ut och tank kungen att det som hander gallande bilden inneha potential att beratta den som sag nagot om vem du ar. Tank pa vad du vill att din bild ska anfora ifall dig.

Om du tycker om att lasa kan du anvanda bilder dar du ser fran en bok och ler. Ifall du ar en tragen fotgangare kommer ditt halvoppnade skott, som stirrar ater mot kameran medan du flirar, att presentera denna sida fran ditt leva. Visst, resan ar intressant och visar sidan av ditt aventyr, men hur sa tycker du om fran dag till dag? Potentiella partner uppskattar att du gor don https://brightwomen.net/paraguaysiska-kvinnor/ som ar en normal segment fran ditt liv, och de flesta uppskattar att du har en fullstandig kroppsbild.

En bra bild racker ej

En bra bild kan besta en oforutsedd, darfor att all som har vanner som uppskattar att ta bilder gallande en rusig natt kan bevisa det. Forut varje bild med vinklade och ljusa vinklar som far dig att kika ut som en glittrande Adonis kan det besta tio av er som droppar fran svett, halvvags ner din drink gallande folk som gar forbi, under tiden du sjunger “plocka mej hem, landsvagar. “

Valj dina basta foton som du kan och forsok att forestalla dig de folk som ser dem. Vill tjejen du vill mota vara utbredd din blad gallande bilden? Visar detta bast?

En man fran ditt ord

Massa svepningar at vanster eller hoger ar baserade gallande bara bilden, bra eller dalig. Fastan det kan det besta slutlig att ha en intressant, vittig eller sant galen Bio gallande din Tinder-profil. Detta ar ett oppning att lata din personlighet lysa, men kan aven se att du sjunker i otydlighet.

Det finns manga metoder du kan ta forut att notera din Bio. Du kan plocka en underlang och punchig synsatt med en smart enfodring, den roligaste pick-uplinjen eller till och med en offert som ar en luddig referens till nagot du tycker om. De flesta folk har inte epok eller intresse att lasa en vagg med text, sa att halla den smavaxt kan hjalpa dig. Dessutom ar garv ett kraftfull afrodisiakum.

Ifall du soker lite djupare efter din potentiella relation kan du alltid ringa en aning mer bio. Meddela forut undertecknad en bra anekdot ifall nagot du gillar, som det roliga som hande spann ditt senaste simmote och ej blott prata “Jag gillar att simma.” Eller sa kan du bidra en lista ovanfor grejer du gillar och inkludera nagra grejer som ar oforutsedd, konstiga eller grej som inte ar sanna som du tror kommer att uppegga manniskors uppmarksamhet.

Varenda inte enbart en annan tegel kungen vaggen

Det viktiga ar att presentera dig jag sa bra du kan, samtidigt som du delar lite ifall baksida av underben som far dig att kryssa for. Att kika dyster och enigmatisk kan vara bra forut en bild eller tva, men ifall det ar allt du inneha i ditt arsenal, spelar det ingen roll hur het du tycker att rynkningen utfor dig. Och bli inte avskrackt ifall du behover nagra ogonblick att aka nagonstans. Kvinnor ar emellertid fyra ganger mindre benagna att svepa at hoger an man.

Fortsatt att bega det, fortsatt att forfina det, och om du synnerligen kampar kan du be en kvinnlig frande att halla ett oga gallande dina bilder och Bio, forut att kika om det ser ut som om du forvantar dig det.

Добавить комментарий