Generelt mere ojenkontakt betyder, at han er interesseret i dig

Generelt mere ojenkontakt betyder, at han er interesseret i dig

En metode til at observere ojnene til at se efter signaler af interesse er at se, nar han gor ojenkontakt med dig. Hvis han gor mere ojenkontakt med dig, nar du taler, end nar han taler, er det muligt han t?nker meget pa dig. Ogsa pupiludvidelse er ofte en ukontrollabel signal af interesse.

Sprog

Selvom sproget kan kontrolleres og er derfor mindre palidelig end nonverbale signaler, kan du stadig bruge sit sprog som ledetrade til svar pa, om han kan lide dig. Hvis han driller dig, skaber k?lenavne for dig, adresser, du direkte, og ofte taler til hans eller dine venner om dig, det er meget muligt at han er interesseret i dig.

K?rlighed og relationer er vidunderlige ting. Men nogle gange den mand, du er med mister interessen. Hvis du har tvivl om hans hengivenhed, er der forskellige adf?rdsm?ssige tegn pa, at du kan kigge efter på udkig efter en græsk kone for at se, om han ikke er i dig. Selvom dette ikke er en eksakt videnskab, visse nye vaner og holdninger er tegn pa en sv?kkelse romantik. Forstaelse nogle af disse signaler kan hj?lpe med at forberede dig til en eventuel opsplitning.

Dialog

Der er visse velkendte s?tninger eller samtaler, der kan indikere din k?reste har mistet interessen. Den klassiske, «Lad os tage en pause» er som regel bare en optakt til en eventuel opsplitning. Chancerne er, at han langsomt forsoger at lette hans vej ud af forholdet. En anden almindelig undskyldning er, «Det er dig ikke, det er mig.» Dette kan efterfolges af en r?kke forskellige grunde til, at det er angiveligt hans skyld, at tingene ikke fungerer ud. Han kunne h?vde, at han ikke er klar til at forpligte, for travlt med arbejde, eller ikke over hans ex. Igen, han er fiskeri efter grunde til at afslutte forholdet, mens du prover at skane dine folelser.

Adf?rd

Din k?reste vil udvise visse former for adf?rd, der angiver han er ved at miste interesse. For eksempel kan han ikke synes sa ivrige efter at tilbringe tid sammen med dig. Det kunne ogsa tage ham dage til at returnere dine opkald. Et andet tegn er, at han hellere vil tilbringe tid sammen med dig, mens du i en gruppe. Hvis han ikke l?ngere kan lide at v?re alene med dig, sa er det sandsynligt, at hans folelser har ?ndret sig. Desuden, hvis du bruger tid sammen, kan han virke distraheret eller fjernt. Hvis han ikke er fuldt investeret i dig, nar du er alene med ham, sa er det en god indikation af, at han er faldet ud af k?rlighed.

?ndringer

Visse ?ndringer i holdninger er spor af en fizzling romantik. For eksempel kan din k?reste ga fra at v?re aben og kommunikerende for hemmelighedsfuld og defensive. Han kan ikke v?re villig til at drofte sine anliggender eller folelser l?ngere. En anden advarsel er en pludselig bes?ttelse med sit udseende. Hvis din k?reste ikke altid har fikseret pa, hvordan han ser ud, chancerne er, at han forsoger at tiltr?kke andre kvinder.

Coping

Hvis hvis forholdet synes skort, er der en mulighed for at gemme det. Forst bliver ikke nojeregnende eller anmassende. Hvis han onsker afstand, kv?ler ham er det v?rste, du kan gore. Ogsa, ikke tyder pa, at du er bekymret. Det er bedst at lade dette spille ud pa egen hand uden at starte et muligt argument. Altid handle positivt, nar du er omkring din k?reste. Opfor den made, du gjorde, da du forste gang modte, og det kan bare minde ham om, hvorfor han faldt for dig i forste omgang. V?r talmodig og lad manden komme til dig. Endelig huske pa, at relationer ender. Det vil v?re smertefuld, men prov ikke at blive odelagt. Der er masser af andre m?nd derude, sa v?r sikker pa, og komme videre.

Добавить комментарий