Varje medlem har en profil gallande sajten med grundlaggande information, en presentationstext och fotoalbum

Varje medlem har en profil gallande sajten med grundlaggande information, en presentationstext och fotoalbum

Badoo ar en dejtingsajt som under de senaste aren blivit mer och mer popular, och faktum ar att den nu ar en fran de storsta och mest valbesokta sajterna i Sverige. En inofficiell siffra anser att sajten har runt en halv miljon svenska medlemmar, vilket bor innebar att de flesta kan finn nagon anstandig dejt i narheten i genom den.

Att inregistrera sig gar enormt fort. Det gar att antingen skapa ett speciellt konto, eller kan man selektera att bruka sitt befintliga konto pa t.ex. Facebook eller Google + forut att logga in kungen sajten (da behover man ej skapa nagot nytt konto alls). Det sistnamnda alternativet ar behagligt darfor man da heller ej behover halla ordna pa ett n och losenord. Hur man an gor behover man dock ej fylleri i speciellt massa detaljer, och inom nagra minuter kan man besta mode-riktig gallande sajten och zappa runt bland medlemmarna.

Man valjer sjalv hur noga man vill vara pa sin profil och vad man vill ertappa om sig jag. Gallande det viset skiljer sig inte Badoo speciellt mycket fran andra dejtingsajter. Vill man enbart ha nan enstaka bild i fotoalbumet gar det bra, men forut att klara av betrakta andra medlemtliga bilder behover man samt ha laddat upp ett antal personligen.

I ovrigt finns det par huvudfunktioner kungen sajten: soka och chatta med medlemt “encounters” som ar en slags natdejtingvariant av speed dating.

Efterstrava medlemmar gallande Badoo

Sokfunktionen ar som sagt inriktad gallande att visa medlemmar i narheten rent geografiskt. Det finns bra om filtermojligheter vilket utfor det enklare att hitta nagon som matchar ens egna specifika onskemal; allting fran principiell information som kon och alder till detaljer som intressen och utseende gar att filtrera gallande.

Nar man bra hittat nagon som matchar ens onskemal klickar man sig helt enkelt in gallande dennes profil. I det laget kan man spartanskt avsanda ivag ett kort chat-meddelande (vanliga “mail” finns ej gallande Badoo utan det ar chat som galler), och har man tur far man ett besvarande aterkomst. Det kan dock naturligtvis droja en liten ogonblick darfor att personen kanske inte ar online och redo att chatta precis bred det tillfallet.

Foredrar man en mindre pa rak arm klokt beraknande gar det att exempelvis posta en “gava” (symbolisk) till personen forut att kika om entusiasm finns. I flera fall ar det dock kanske battre att langa ett fort meddelande direkt.

Encounters

Den andra stora funktionen gallande Badoo kallas for “encounters”. Gallande flera satt fungerar den som speed dating. Gallande skarmen far man upp bilder och grundligt information ifall en person, aven en forfragan ifall man skulle kunna klura sig att dejta personen eller ej. Nar man svarat far man fartfyllt upp en ny, och processen fortsatter tills man gatt genom alla personer i sin omgivning.

Andra medlemma sak, och skulle du och en annan medlem genmale “ja” pa varandras profiler far ni upp en forfragan ifall ni vill kontakta varandra. Detta kan besta ett smidigt och hastigt satt att bladdra genom medlemmar och hitta matchningar, men det ar i stort sett endast baserat pa utseende sa det galler att ha bra bilder uppladdade gallande sajten. Ar man mer hagad fran att forska baserat kungen egenskaper, intressen och snarlika ar det battre att anordna sig till den vanliga sokfunktionen.

Mobil-app

Badoo ar grymt inriktat pa att man amna bruka deras mobil-app forut att atnjuta ut det mesta av sajten. Exempelvis ar det hejdlost smidigt att ha appen kungen sin telefon for att chatta med andra medlemmar – notifiering kommer enar in pa rak arm pa telefonen nar man far ett nytt bud. Appen haller aven ens profil uppdaterad med ens aktuella position, sa att andra medlemmar spartanskt kan finn en i forsvinna sokningar efter medlemmar i narheten fran dem sjalva. Det ar dock absolut inte ett dyft fordran att man anvander den – det gar utmarkt att anvanda sajten fran datorn ocksa.

Betalfunktioner

Den som vill battre kungen avta chanser och figurera en aning extra kan selektera att anvanda sig fran betalfunktionerna gallande Badoo. En funktion som kallas forut “Super powers” later dig atnjuta extra-installningar ocksa exempelvis se vilka medlemmar som vill mota dig ( i genom encounters), eller inneha lagt till dig som favorit. Du kan med Super powers tillika stalla in sa att du jag ar osynlig och kan leta pa natet runt pa sajten utan att andra medlemmar kan se att du besokt deras profiler.

Det finns tillika chans att inforskaffa sa kallade “credits”, som ar deras speciell valuta. Med dessa kan du darefter inforskaffa ett antal olika funktioner, exempelvis sa att du kortvarigt rankar hogre i sokresultaten och darmed hittas fran fler medlemmar. Man kan dessutom betala sina credits pa en Azerbajddzjan kvinnor funktion som visar ens profil oftare i encounters, ifall man tycker att man ej far fullgod uppmarksamhet dar.

Om betalfunktionerna ar varda att bruka eller ej ar upp till var och en att fastsla. Det gar utmarkt att bruka sajten tillika utan dem, men man kan som sagt for battra pa forsvinna chanser en aning ifall man ar villig att lagga nagra tior extra.

Ar Badoo vart att testa?

I och med det ar fort och spartanskt att uppfatta sig, och aven gratismedlemmar kan dra gagna fran i stort sett all funktionalitet pa sajten, tycker vi definitivt att Badoo ar vart att utprova. Nar man natdejtar kan man aldrig vara medveten om kungen forhand vilken sajt som kommer fungera superb for ens egna situation, och det ar darmed oftast vart att experimentera sa otaliga man kan. Det gar ju faktiskt aldrig veta vart dromdejten befinner sig – han eller hon kan dyka upp exakt nar och var som helst!

Добавить комментарий