Att existera nord kan bega det tufft av och till att finnas till ledig

Att existera nord kan bega det tufft av och till att finnas till ledig

Gallande dejtingapparna hander det flyktig att vi passar tillsamman manniskor som vi ick ager mycket gemensamt tillsammans. Enar maste vi hitta grej att konversera forsavit.

Forut jag inneha det kunnat bli anstrangt ibland, nar mig suttit villi kafe tillsammans en utsocknes manniska och ick kommit gallande samtalsamnen.

Sam nar vi bada kolla ne kontra vara telefoner darfor at underhallas. Abrupt blir det sasom en kamp! Vem befinner si mest ihardig nar det galler att inte betrakta forsvinna notiser? Aga, mi vinner aldrig. Det befinner sig inom samt pro sig ingenting att festa.

Skada mig antaga att sjalv age knackt koden! Det kravdes fa utrakningar endast, anser sjalv och tar gallande mig min vita labbrock.

Poner dig att jag ritat op ett sjokort villig uppsyn fasad, samt nalat fast bilder dar. Samt efterat fast roda, grona och blaa https://kissbrides.com/sv/heta-polish-kvinnor/ snoren emella nalarna. Later det tokigt? Emedan skall n betrakta mina Excel-ark!

Den ultimat aktiviteten villig nago etta dejt befinner sig Promenader. Det befinner sig sa ofta battre ann att sitta gallande krog alternativ fi.

Det befinner sig nat speciellt tillsammans att vara utomhus, att knalla ino en parkanlaggnin, som gor att samtalen kanns mer livslevande. Grejer sker kring nago nar du ga. Miljoerna forandras standigt. Sam det gar att anmarka pa random-saker saso ske.

Nu kan handa ni vill sluta mej sam beratta »men, Tanvir, hur kan ni betrada dejt inte me att kommunicera ifall ditt kneg samt det politiska laget just nu?«. Emedan vill mi bara replikera »Ehh, hor du ens hurdan det later? Typ saken da trakigaste dejten nansin!«

Jag vill ju samt nedmontera saken dar neo-koloniala, hegemoniska, patriarkala heteronormativa kapitalismen som vemsomhelst! Andock hurs tvingas mig bega det gallande en dejt?

Det befinner si det sasom mestadels sker mig forsavitt dejten bara ar slu aftonma alternativt kaff

Okej, mig ska fortydliga. Sjalv snackar om politik varje dag. Varje dag. Tillsammans vanner, stam, mo och tillsamman kungen jobbet. Sjalv vill ju likasa nedmontera den neo-koloniala, hegemoniska, patriarkala heteronormativa kapitalismen som vemsomhelst! Andock varfor tvingas mi bega det pa nago dejt?

Odl ehuru en akademisk overlaggning forsavitt politisk tankegang kan existera upplysande samt larorik, odla ar det inte lustigt! Att prata om kneg befinner sig inte stimulerande. Det befinner sig inte flirtigt.

»Sa… efter gymnasiet akte sjalv kring inom ett ar. Sen borjade villig sjalv gallande universitetet, sam jobbade sen i shop. Sjalv kande att jag ville skapa nagot annat. Forsavitt fem ar vill mig na fullstandigt andra foresats. Sam hederlig FOLJAKTLIGEN soker jag saken da har tjansten hos ede.«.

Alternativ, avvakt, det befinner sig ju ej en anstallningsintervju! Sorry. Skad varfor kanns det sasom det? Stav mig borjade pladdra ifall sysselsattning!

Eller skapa en annan aktivitet

Vi faller enkel in i att pladdra om jobbtitlar darfor at framlagga oss sjalva. Det lar vi oss fort ino yrkeslivet. Ibland verkar personer forlita att nago etta dejt handlar ifall att »lara kanna nagon«.

Skad betyder det att sjalv tvungen informera alltsammans forsavit jag sol ino kronologisk ordning? Hane behover ick ringa ordnin pa nagon persons bot sagen pa etta dejten. Att inlara beror en individ befinner si nagot sasom tar tid. Sant kan vi hushalla mot andra dejten, alternativt saken dar tredje, alternativt postumt brollopet.

Sa de principerna ager funkat pro mej atminstone. Det befinner sig lattare att hanga sof gallande nago promenad. Bowling, minigolf alternativ betrada expo. Endast studera sin egen stad! Det finns flera gratismuseer!

Kan vi icke provocer oss sjalva saken da arme hosten och lokalisera roliga grejer att skapa? Det astadkommer en generande dejt mo en absolut just tidrymd med nagon framling. Odl lange ingen kollar ner till sin telefon.

Folj Dagens stadium gallande Facebook samt Twitter, och prenumerera villi vart nyhetsbrev for att ta fraktion granskande journalistik, nyheter, mening samt sank.

Добавить комментарий