5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar mycket om en person och inneha stor betydelse nar vi dejtar. Ifall man inte vet hur man amna avlasa sin dejt kan det leda till feltolkning och farga upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur du superb laser fran din dejt och nagra klassiska spar som tyder gallande tilldragning! Foto: Unsplash

Den som kanner till hur man laser fran sin dejt kan fartfyllt blotta hur sa hen i sjalva verket vill och ifall det finns ett entusiasm eller ej. Genast har dejtingappen Tinder, sammanlagt med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra tips pro hur du bast laser av din dejts kroppssprak.

Fem olika kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” ar nagon som gillar att halla dorrarna vidga. De vill mer an beredvilligt motas, fixar garna till frisyren under dejten och inneha stadse ett leende gallande lapparna. Du kan spartanskt identifiera den har dejtingpersonligheten genom att betrakta hur hen gar och star. Oftast har den har typen en avslappnad gangstil och deras fotter riktade mot andra (eller kontra dorren).

Allting sker kungen deras parametrar – de ar vanligtvis metodiska i sitt forfarande nar det galler dejting och ar riktig duktiga gallande att halla i gang en konversation.

Pro den har typen gar ord och handling stadse i rutt med varandra. Gallande en dejt har hen ett genuint leende och en rattfram och avslappnad svansforing, med exempelvis oppna armar och avslappnade axlar.

”Den naturlig varan” haller balans massor ogonkontakt forut att visa att de sannerligen ar intresserade, staller sann fragor, lyssnar gallande dina besvarande och svarar kungen dina fragor. Under en dejt lutar de sig garna mot personen och kan till och med kolla fysisk kontakt i genom att paverka sin kolla det hГ¤r dejts overarm eller lagga en arm om.

Genom sitt bringa kroppssprak ar de dessutom benagna att bidra en ogonblinkning till sin dejt forut att visa sitt engagemang pro blivande dejter. De soker troligtvis en gemensam grund med sin match genom att besta offentlig med hur sa de soker nar de dejtar och ar den mest naturlig personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan framsta avfardande och distraherad gallande en dejt. Deras hallning ar oftast stram, de haller garna fysiskt avstand och placerar en hinder mellan sig sjalva och sin dejt. Kanske genom att anordna hakan hogt eller luta sig bort.

Nar de dejtar inneha den har personligheten en tendens att ejakulera sent och forbruka sin telefon under dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det galler att planera infor dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. De ar narvarande rent fysiskt, men kan styrka beteenden som ger en ointresserad eller upptagen feeling.

5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

Vissa beter sig kungen det arme viset i och med de helt enkelt inte ar intresserade fran dig men det kan samt besta deras satt att testa latsas “cool” eller svarfangad.

”Den flitige” ar tydlig med sina intentioner genom att visa fysisk kontakt, dar hen troligtvis lutar sig fram och ser intensivt gallande sin dejt. De visar fortjusning och deltagande under dejten och inneha en rak och uppratt svansforing.

”Den flitige” lagger massor energi gallande dejten och kan uppfattas som forut entusiastisk eller upphetsad nar de forsoker besegra ovan sin dejt.

Lyhordhet, som kan missuppfattas som alltfor massor otalighet, betraktas riktig som en av de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den arme typen har en vana att lyfta fram dejten i genom att stalla flertal fragor och jobbar hart for att gora sin dejt tillfreds.

”Overanalyseraren” ar nagon som ar en aning instabil pa sig allena och ar mer obestamd nar det kommer till dejting. Pa en dejt tenderar de att tafsa med grejer, ha armarna i kors, skratta nervost eller rodna. De undviker vanligtvis ogonkontakt, ar en aning obekvama och kan bita gallande naglarna eller lapparna.

Den har typen kan uppfattas som sjalvmedveten och frysa till ifall de inte kan svaret gallande en undra eller sa ar de hyperaktiva och pratar for jamnan.

Vissa kan antaga att ”Overanalyseraren” inte ar hagad, men den arme typen ar riktig enkom mer avhangig av andra manniskors erkannande. En forvanansvart och effektiv klokt beraknande for att motverka nervositet ar att splittra med sig fran hur man kanner for sin match.

Добавить комментарий