Du kanske anda foredrar en ny partner?

Du kanske anda foredrar en ny partner?

  • Situationen har forandrats. I paritet med foregaende punkt, blott att den arme gangen ar det yttre omstandigheter som inte langre galler, till exempel bostadsorten eller nagot liknande.

Fog att stoppa allena

  • Om du gillar att vara singel, stanna enar allen. Lat dig ej tvingas in i ett omstandighet eller forcera dig sjalv in i det.
  • Kom ihag anledningen till att bracka upp. Ifall det varenda nagot allvarligt som inte ar forlatligt, sa forlat det ej.
  • Radslan pro att vara allen ar ej en bra motiv! Du tvingas utbilda dig att anlanda overens med dig allena. Utfor dig jag och dina kanslor ej pundare fran nagon annan. Du ar arkitekten forut din kapital! Annars satter du den andra personen under enormt kompression!
  • Du nog enkom varenda vanner. Mycket forsvinner kanslor snabbare an de kom, och du kan knysta att du mar bra men ej ar kar i varandra. Denna foraning kan enkom vara ensidig. Ifall sa ar fallet amna du ej testa pressa nagot arme.

Det kanske later tufft, men kanske borde du blott tillata att du ej langre ar ett par. Om orsakerna namns foreslar att du inte vill skrida aterkomst till ditt ex, men du aven fortsattningsvis letar efter ett kondition, ge dig sjalv epok forst. Raska dig inte pa nagonting.

Du nog tillater dig en speciell benstrackare fran amorosa don och sedan letar efter en flickvan eller en pojkvan ny som en tusenskona. Vanta dock tills du ar kvar ditt ex. Annars skulle det besta orattvist Amerikansk brud kontra din nya partner.

?? Hur far du ater ditt ex

Det kan vara svart och bundenhet pa varfor och hur forhallandet slutade och vem du ar kanske ej alls mojligt. Och denna tillfrisknande kommer ej att infalla kvar en natt, men det ar en lang process som kan ta manader. Glom inte darnast: Du kan ej padyvla karlek!

1. Talamod

Nog det viktigaste tipset sjalv kan ge er att ta det lugnt. Raska dig inte, kompression och mjalthugg svalt. Ifall du synnerligen vill ha ditt ex aterkomst, varenda avsiktlig om att det generellt kan besta en process pa flertal manader.

Sa klart beror det aven pa flertal andra grej, men generellt tvingas det ga lite tid forst. Speciellt ifall ditt uppbrott varje jatte- otackt tar processen lang epok. Du plikt mogna och forsta hur sa du hade i varandra.

Det ger dig personligen tid att omforma din sorg en aning. Det har ar centralt. Inte bara for dig utan samt forut den person du vill ha tillbaka.

2. Forbered en strategi

Det ar bast ifall dessa tips ar en andel fran din klokt beraknande. Men du kanner personen bast och borde kanna till vad som fungerar och va som inte fungerar. Test inte att manipulera dem i genom att gora dem avundsjuka skadligt, etc., rakna enbart ut hur man utfor baksida av underben.

3. Aterkomst till livet

Sluta anse otukt ifall dig sjalv. Fardigstalla ditt gnallande och fangel. Du plikt bli glad och livskraftig upprepa. Lat ej dina kanslor forstora dig.

Jo, det har later tufft och komplicerat. Anda, om du valter dig i dessa negativa kanslor for stadse, kommer det ej att handla nagot battre. Visst, du kan och bor ge dig personligen till det i inledningen, du har all motiv att bega det, men inte i manga veckor.

Om du ej stadse inneha varit det ar det dags att bli sjalvgaende och stark. Knega pa dig personligen och njut fran livet. Ifall du vill ha ater ditt ex maste du bli attraktiv forut dem aterigen.

Oavsett hur du forsoker producera det, vare sig det sker i genom ett nytt utseende, nytt sjalvfortroende och / eller nya passioner, malet ar att bli battre an du varenda forr. Utan det i ansiktet, visa personen vilken fantastisk fangst du ar och att du fortsatter att utvecklas.

Добавить комментарий