Nar man inneha registrerat sig som brukare pa ombeds man att fylleri i sin anvandarprofil

Nar man inneha registrerat sig som brukare pa ombeds man att fylleri i sin anvandarprofil

Produktiv av anvandarprofil

Det man ska gora arme ar helt spartanskt att rus i en andel information om sig personligen sa att andra brukare kan atnjuta en mening om hur du ar som person.

Du borjar med en fotografi presentation fran dig sjalv som bland annat inkluderar om du inneha barnunge, om du roker/dricker, civilstand och lite om ditt utseende. Darjamte kan du fylla i vilken utbildning du inneha och livssyn. Framat amna du gradera dina intressen for olika foremal pa en kla av fran 1 till 5, dar 1 ar lite intresserad och 5 ar ofta hagad.

Till exempel uppmanas man att rus i forsvinna intressen for musik, motor/mc och ova. Nar man gjort det postorder brudkostnad ska man skrida kvar till att ranka annorlunda egenskaper hos sig allena gallande likadan satt som intressen.

Dessa ar egenskaper som spontanitet, sjalvstandighet, envishet och blyghet. I sista steget amna man beratta en underlang skildring fran sig personligen samt hur sa man soker efter kungen . Vi antagande att det kan besta en bra forslag att ladda i dessa rubriker, en bra redogorelse kan namligen snara uppmarksamheten hos en person som kanske passar just dig.

har sannerligen satt ett minimikrav pa att beskrivningen av dig sjalv tvingas vara minst 50 indikator lang, det tycker vi ar bra. Ett sadant minimikrav sakerstaller att du sannerligen tvingas placera dig ner och kontemplera lite pa hur sa som ar typiskt pro just din personlighet, och kan darmed hjalpa till att gora ett gott intryck gallande andra anvandare av denna tjanst.

Profilbild

Det ar valfritt ifall man vill ladda upp en profilbild pa . Men vi inneha sett en hel andel statistik som visar att man borde ha en profilbild for att na malet pa dejtingfronten.

Det ar naturligt att synonym galler samt om man bara ar ute efter vanner och ej en partner. De flesta tycker att det ar angenam att ha ett ansikte pa de man umgas med, och det kanns troligen tryggare for de flesta att motas nagon som de vet hur denne ser ut.

Medlemsavtal och skotsel av personuppgifter

Det finns ingen bindningstid pa , och medlemskapet loper sa lange du ej avslutar det. Aldersgransen forut att skapa en profil gallande ar 15 ar.

Om det skulle aga rum nagra oforutsedda mankemang eller tekniska problem i forbindelse med anvandning av , ar leverantoren ej ekonomiskt ansvarig pro detta. ar inte heller ansvariga pro information eller innehall som medlemmar gallande plattformen kan trycka.

Man ar ocksa personligen ansvarig pro den kontakt man valjer att starta med andra medlemma galler kungen manga andra dejtingsajter, sa skiljer sig ej speciellt ofta i det avseendet.

Det ar forbjudet att skapa falska anvandarprofiler kungen , och det ar ej heller tillatet att bega reklam pro andra tjanster eller produkter hett kungen sajten. Det ar darmed t.ex. ej tillatet att producera reklam forut en himla bra ryggsack eller vandringsbyxor nar man ar inne pa .

En rekommendation fran en konsument till en annan borde dock troligtvis ga bra. Stotande innehall, t.ex. av sexuell pragel, ar inte tillatet pa . Alla som blir medlemmar gallande sajten forpliktar sig att framfora respektfullt mot andra anvandare. Se medlemsavtalet pa forut fullstandiga kriterium.

Nar det galler behandling av personuppgifter samlar bland annat in darpa information ifall dig: personuppgifter (detta sker spann in registrering), kommunikation med andra anvandare av tjansten, uppdelning fran bilder och slutligen den profilinformation du uppger.

registrerar samt vissa uppgifter automatiskt: nar du senast loggade in och oversikt ovanfor vilka profiler du inneha besokt. Ifall du skulle bega en handling som ar olaglig enligt lagen, kommer darutover din IP-adress vara loggad.

Добавить комментарий