Badoo hur tar sjalv bort mitt konto?

Badoo hur tar sjalv bort mitt konto?

Badoo ar en socialt natverk och dejtingsajt online grundad 2006. Plattformen tillater konsument att efterstrava och lite kontakt med andra manniskor baserat pa deras intressen, plats och personliga preferenser. Den finns kungen flertal sprak och anvands i mer an 190 lander runt ifall i varlden. Fransett dejtingfunktionen erbjuder den har appen aven chattfunktioner, lockton och mojligheten att atnjuta nya vanner online. Pundare kungen din romantiska och sentimentala situation kan det besta dags att bli fran med appen, sa idag visar sjalv dig hur man tar bort ditt badoo-konto.

Detta sociala natverk inneha fatt erkannande under det senaste decenniet som en fran de dominerande onlinedejtingplattformarna. Det vaxte hastigt i popularitet pa grund av dess anvandarvanlighet, breda anvandarbas och fokus pa att associera forbund manniskor med motsvarighet intressen och preferenser. Appen inneha fatt eloge pro sin fokusera kungen anvandarsakerhet och integritet, saval som forut deras profilverifieringsverktyg och sekretessalternativ.

En annan nodvandig poang for dess framgang ar att den inneha expanderat till nya omraden, sasom inforandet av spelet och sociala natverksfunktioner pa sin estrad. Vi kan prata att Badoo har blivit erkand som en fran de ledande onlinedejtingplattformarna i varlden. Affektera hur folk ansluter och engagerar sig online.

Hur man tar bort mitt Badoo-konto

  1. inloggning gallande ditt Badoo-konto.
  2. Scrolla ner och klicka «Radera konto».
  3. Badoo kommer att sporja dig varfor du vill ta bort ditt konto. Valj ett val och klicka pa «fortsatta».
  4. Ifall du bestammer dig forut att fortsatta kommer Badoo att be hustru Indian dig om det ange ditt losenord pro att betyga att du vill ta bort ditt konto.
  5. Klicka gallande «utplana konto» for att konfirmera raderingen av ditt konto.

Genom att forinta ditt Badoo-konto kan du samt all data som ar kopplad till den kommer att raderassom dina meddelanden, foton och profil. Du kommer inte att klara av aterstalla denna information nar du har raderat ditt konto.

Och kommer informationen jag delade med andra konsument att raderas?

Enligt hemsidan: acceptera. Nar du tar bort ditt Badoo-konto kommer aven informationen du delat med andra anvandare, sasom dina meddelanden och foton, att raderas.. Men naturligtvis kan vissa konsument ha sparat eller delat din information innan du raderade ditt konto. Lat oss komma ihag att nar vi delar information online tappar vi kontrollen ovanfor hur den anvands eller delas.

Ifall du inneha specifika fragor om information som du har delat med andra konsument kungen Badoo kan du kontakta dem direkt och be dem att utplana all information de inneha sparat. Ocksa du kan uppge till Badoo ifall du antaga att nagon inneha anvant din information gallande ett olampligt satt eller ifall du inneha upplevt nagon ganska fran trakasserier eller olampligt beteende kungen plattformen.

Varfor ska jag stryka karna Badoo-konto?

  1. Du ar inte langre intresserad fran att anvanda plattformen: Si du hittade nagon speciell eller sa inneha du bestamt dig forut att natdejting inte ar nagot forut dig kan det besta en bra forslag att radera ditt Badoo-konto forut att undga fa fler meddelanden och notiser.
  2. Sakerhets- och integritetsproblem: ifall du ar anslig for onlinesakerhet och integritet nog du vill ta bort ditt Badoo-konto pro att bevaka din personliga information.

I slutandan bor beslutet att stryka ditt Badoo-konto vara ett personligt beslut baserat gallande dina egna behov och omstandigheter. Om du bestammer dig pro att stryka ditt konto, kika till ladda ner dina viktiga data och konversationer innan du utfor det.

Hur doljer jag min profil gallande Badoo?

Men ett alternativ, ifall du enkom vill plocka en mellanakt fran plattformen gallande vacklande tid, kan du dolja din profil. Sa du kommer ej att vara ledig via appen, men du kommer att kunna fortga konsumera den.

Nar du val har gomt din profil kommer andra anvandare inte att klara av kika din profil eller forska efter dig pa Badoo. Du kommer dock aven fortsattningsvis att klara av bruka plattformen och posta meddelanden till andra konsument.

Ifall du bestammer dig pro att du vill skapa din profil synlig igen, folj helt spartanskt likadan steg och valj alternativet «tyvarr» for att dolja din profil.

Hur laddar jag ner dina personuppgifter?

6. Nar du har angett ditt losenord kommer Badoo att begynna ackumulera in din data och kommer att skicka ett e-postmeddelande med en kedja pro att ladda ner dem.

Filen du laddar ner kommer att omfatta information ifall dina konversationer och meddelanden, medraknat innehallet i meddelandena, namnen gallande personerna som du pratade med och datum och tider forut dina konversationer.

Och det ar allting, sjalv hoppas att jag har varit till avlastning. Sang mig vara medveten om all fragor du inneha med en kommentar.

Добавить комментарий