Tidigare veckan gre jag en kommentar forsavit hurs mi haft en aning marigt darfor at uppfatta dejting

Tidigare veckan gre jag en kommentar forsavit hurs mi haft en aning marigt darfor at uppfatta dejting

Darfor skulle mi aldrig stamma ett frank sasom vill se alltfor idelige!

Mi har alltsa kortfattat ofta en helt konstig tankesatt jamfort tillsamman massor andra men sjalv later ick det ha avskracka mej. Ehur mig sannolikt kissbrides.com nästa skrammer da manga killar genom att avsluta til de oskrivna reglerna, tror sjalv att det isafall ar en spar gallande att vi ej matchar tillsammans. Allena ser sjalv aven det sasom br om ett frank befinner si olika. Ett gang vart jag till exempe villi dejt tillsamman ett kis sasom villig etta dejten borjade undran mig forsavit mina framtidsplaner nar det gallde kidsen. Jag tyckte att det varje finfin att han ville tillverka uppsikt.

Nar det innefatta grimas tycke utav killar, age sjalv markt att jag idelige soker fullstandig andra egenskaper hos killar annu underbe flera andra flicko astadkomme och sjalv har vanligtvis nago alldeles annan tyck ann de (givetvis behover icke det har innehava nagonting tillsammans min asperger att skapa). Skad massa andra vill innehava killar sasom matchar in inom saken dar sa kallade ”normen”, dvs killar som flyttat hemifran nar dom befinner sig ovan 25, ick befinner si avhangi sin moder, som inneha e valbetalt goromal sam som ick ar psykiskt svaga villig nagot metod. Sjalv bryr sjalv mej ick forsavitt do ovannamnda sakerna overhuvudtaget. Mi bryr ja ej e dugg ifall killen ar socialbidragstagare, bor hemma hos sin morsa trots att han befinner si ovanfor 40 alternativt forsavit han befinner sig kanslig och mental svag.

Forstaelse ar tillrackligt saken da egenskapen saso befinner si allra viktigast stav mej nar mi soker nago kompanjo!

Det som mi a andra sida bryr undertecknad mycket forsavitt befinner si att han befinner si blid samt belevad, delar likadan varderingar som jag, har jatte- inlevelseformaga, bryr sig ifall de fattiga sam svaga i varlden, respekterar all manniskor osv. Nu darefte anta mi att det vart min exmans enorma empatiformaga saso gjorde att mig foll stav honom i start. Han brann synnerligen darfor at bista andra persone samt brydde sig forsavit alla andra.

Det som sjalv ideligen anser befinner si marigt ino serio forhallanden ar att sjalv idelige definierar en forhallande kungen e fullstandigt ovrigt metod an massa andra manniskor. Det saso befinner si besvarligt for ja ar t ex det har med hurdan vanligtvis karl bor pricka sin kompanjo. Mi inneha evig varit en individ som behover extremt ofta ensamtid, vilket ej allihopa killar forstar. Forut mej skulle det finnas till optimalt att ses ett gang inom veckan, eller till samt tillsammans nedanfor somliga perioder tv ganger i manaden. Helst vill sjalv ick att karl skall kinesa kvar hos varandra alls inte med mig tycker att det befinner sig enklast att umgas gallande dagtid sam darnast kan bagg kuska bo mot sig.

Skulle mi tarv hang oftare annu underbe sjalv gitter, finns risken att sjalv sa smaningom promenerar in inom vaggen. Sjalv ager ju ick sa jattemycket energi sam som aspergare inneha mig ett valdigt aterhamtningsbehov. Denna aterhamtningstid befinner si uppemot likadan angelaget for centru psykiska halsa saso mat samt somn. Forut mej ager det inget med emotione alternativ karlek att foreta hurda ofta kar ses. Mig alskar min mo ocksa, men mi behover icke pricka henne standigt pro det.

Det ar nog resa forut oss aspergare att det finns flicko sasom har Aspergers syndrom samt saso resonerar sasom ni astadkomme Paula. Otrohe enbart att det gar typ 3 killar med Aspergers syndrom villi var tjej som inneha Asperger. Darpa kan kar evig diskutera forsavit det befinner si darfor at diagnoskriterierna befinner sig konstuerade med killar sasom monste alternativ om det befinner sig som Simon Baron-Cohen age sagt att autism ar ett extrem skepnad it ”manlig hjarna” alternativ nagonting mittemellan.

Добавить комментарий