Langst up gallande att gora-listan va dag star det numera ”Se at att Linnea befinner sig jovialisk!”

Langst up gallande att gora-listan va dag star det numera ”Se at att Linnea befinner sig jovialisk!”

Och hennes devi befinner si ”Hjalp flertal, jobba fa, serv mycket”.

– sjalv tror icke villig heltidsarbete utan vill hellre designa forutsattningar pro inspiration samt flow, pro nar mig inneha flow tillat jag jattemycket gjort gallande en metod som mi ick tillats om mig sitter nio mot fem.

Nar hon borjade betanka villig hurda hon ville formg sitt liv darfor at bliv lycklig – hon har aven last en fullstandigt andel om faltet livsdesign – blev det aven explicit att hon ej ville liv gallande nago plats standigt.

Info pandemin hade hon detaljerad hittat det perfekta upplagget saso digital nomad tre manader villig varen samt tre manader villi hosten inom New York, sommaren i Sverige sam vintern villig e tropisk position.

– inom kort kom pandemin och genast sitter mi inom Stockholm. Mig alskar New York, odl mig skulle beredvilligt rubba dara, skada sjalv vill samt veta berora gallande mej. Det promenera att skapa det mesta digitalt och var de dar du vill pro stunden, speciellt nar n ej behover reflektera gallande semesterdagar samt kan resa savlig.

Att igangsattning eget varenda likas nagon tillfalle att knacka mot dom normer som finns nar det galler hurdan vi lever och arbetar. Och i hennes affarsverksamhet blev det sa smaningom naturligtvis att utga ifran valmaende trada frams samt jobba darnast.

– Om mig befinner si oinspirerad ett dag odl ar centrum skarpa saken dar dagen att foreta jag inspirerad. kolla här Da nog mi bokar nago hotellnatt eller sitter ett dag sam laser nago skrif villig e kafe. Jag ser det sasom att sjalv frams tankar bilen, darpa fa jag pa roadtrip.

Men mycket ideligen tanker personer att tanka kan man bega sen ifall karl hinner, framst ska vi fardas kungen roadtrip. Sedan far vi tanka lite i smyg, skada vi berattar det ej for en forut emeda befinner sig karl slo.

Inspirationen kommer framst

Att fylleri villig sig solo tillsamman lycka, motivation och inspiration framst titta hon numera som en erforderlig del av foretagandet. Darnast kommer det hon vill bilda i ett naturligt flow.

– Det finns ringa don sasom befinner si mer lonsamma pro foretaget an nago inspirerande langlunch tillsammans ett van, pro inom kort gar jag darifran alkoholpaverkad bruten tillfredsstallelse med lax ideer, nytt flow sam vill design saker.

«Det utfor smart nar jag vara tvunge passa in»

Narapa alla ELLEs inspiratorer brukar erhalla besvara gallande fragan forsavit hur de hittar balans inom livet. Lyckad yrkesutveckling, love, at, skolning, vanner – hur far de ihop allt? Sta Linnea Molander befinner si det inte langre ett sporja. Hon har absolut lat ick det problemet.

– mig kampar utan det. Mig har designat centru leva med det inom atanke. Forut undertecknad befinner sig det jatteviktigt att leva e balanserat leva. Ingen framsteg inom foretaget ar vard nagonting om ej sjalv befinner si frejdig sam mar fint. Eftersom allting jag skapar bygger kungen att mig mar duktig behover sjalv inte begrunda gallande det. Mi befinner si inte jakta. Sjalv gor icke prylar sasom mig tycker befinner si jobbiga.

– Vill sjalv gripa nagon avbrott sam prioritera andra foremal inom centru leverne age sjalv potential att skapa det. Det ar nagot som mig minsann vill rekommender avseende att gyckla eget. Att det skanke dej saken da mojligheten.

Men aven om det later naturligtvis samt latt nar Linnea Molander berattar att hon prioriterar att tupplur nar det behovs, valjer att verka i fin miljoer for att det befinner si dar hon inspireras mest sam tar sovmorgon var dag for att hon jobbar forbattring framti villi dagen – odla inneha likas normbrotten varit nago av hennes karriars storsta utmaningar.

Добавить комментарий